1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Unieke geboortekaartjes voor jongens

Op zoek naar een geboortekaartje voor een jongen? Dan zit je bij CardDreams.nl goed. Of je nu gaat voor een hip geboortekaartje, één van de stoere geboortekaartjes of een geboortekaartje met trendy steigerhout: de kleine jongen wordt met een kaartje van CardDreams.nl altijd warm onthaald. Kies een ontwerp en maak zelf je unieke geboortekaartje. Of kies voor een kant-en-klaar kaartje met luxe applicaties, geef je tekst op en wij doen de rest!

Van stoere prints tot originele kaartjes met je eigen foto

Je kleine jongen verdient een tiptop 1e indruk. Bij CardDreams.nl vind je dan ook een uitgebreid assortiment geboortekaartjes, zodat er altijd een kaartje bij zit die helemaal bij jouw kleine past. Zo kun je geboortekaartjes bestellen met stoere prints, gaan voor een klassiek geboortekaartje of kiezen voor een origineel geboortekaartje met eigen foto van jullie zoon.

Het papier voor je eigen ontworpen geboortekaartje kies je zelf. Bij CardDreams.nl kun je kiezen voor mat, glanzend of glinsterend parelmoer papier. Net wat jij het mooiste vindt. En ook de enveloppen kun je eenvoudig mee bestellen in je eigen favoriete kleurtje.

Bestel de geboortekaartjes voor je jongen via CardDreams.nl

Benieuwd hoe het geboortekaartje er in het echt uitziet? Bestel dan eerst een proefdruk om te kijken of het kaartje helemaal naar wens is. En als je hulp nodig hebt, kun je ons eenvoudig e-mailen of bellen. Op werkdagen is de klantenservice van CardDreams.nl tussen 08:30 – 17:00 uur bereikbaar om je verder te helpen.