1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Geboortekaartjes voor een meisje

In verwachting van een dochter en op zoek naar een mooi geboortekaartje voor jullie meisje? Dan ben je bij CardDreams.nl aan het juiste adres. Hier vind je een ruim assortiment meisjes geboortekaartjes die je zelf kunt ontwerpen! Van hippe geboortekaartjes tot geboortekaartjes met eigen foto. Kies je voor een kant-en-klaar kaartje met luxe applicaties (zoals strikjes, lintjes en goudfolie), dan hoef je enkel de tekst aan ons door te geven en wij verzorgen de rest.

Retro geboortekaartjes en unieke designs

Of je voor je meisje nu een retro geboortekaartje of een hip roze geboortekaartje zoekt, bij CardDreams.nl vind je altijd het geboortekaartje dat bij jouw meisje past. Ook vind je een groot assortiment kaarten met eigen foto van de kleine prinses en kaarten met stoere prints.

Het papiersoort van je bewerk 't zelf kaartje kies je bij CardDreams.nl helemaal zelf. Je kunt kiezen tussen mat, glanzend of parelmoer papier. En ook de envelopkleur kun je helemaal zelf kiezen. Bestel je voor 12:00 uur, dan heb je je kaartjes de volgende dag al in huis. Daarnaast drukken wij ons logo niet op je kaartjes en staan we altijd voor je klaar om je te helpen.

Geboortekaartjes bestellen via CardDreams.nl

Wil je weten hoe het geboortekaartje voor je meisje er in het echt uitziet? Vraag dan eerst een proefdruk aan van je favoriete kaartje. Als je vragen of hulp nodig hebt, kun je ons gerust e-mailen of bellen. Wij zijn op werkdagen altijd bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur en helpen je graag verder.