1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Hippe geboortekaartjes voor jongens, meisjes en tweelingen

Wil je graag een hip geboortekaartje voor de geboorte van je kleine spruit bestellen? Bij CardDreams.nl zit je goed. Hier vind je hippe geboortekaartjes voor jongens, hippe geboortekaartjes voor meisjes en tweelingen. Kies een ontwerp en bewerk een uniek geboortekaartje of upload een eigen ontwerp en maak zelf jouw unieke geboortekaartjes.

Van fotokaartjes tot kaartjes met hippe printjes

Van hippe fotokaartjes tot geboortekaartjes met hippe printjes. Kies voor blauwe hippe geboortekaartjes of ga juist voor roze hippe geboortekaartjes. Bij CardDreams.nl vind je gegarandeerd het geboortekaartjes dat jij zoekt! Het kaart assortiment is reusachtig groot. Naast hippe geboortekaartjes kun je hier o.a. terecht voor stoere geboortekaartjes en klassieke geboortekaartjes.

Je kunt de geboortekaartjes laten drukken op mat, glanzend of parelmoer papier. Aan jou de keuze. Kies daarbij voor enveloppen in een trendy kleur. Wist je ook dat je geen extra drukkosten betaalt voor jouw geboortekaartjes en dat we het 'CardDreams.nl' logo niet op jouw kaartje drukken?

Bestel hippe geboortekaartjes via CardDreams.nl

Ben je benieuwd hoe jouw hippe geboortekaartjes er uit zien voordat je deze bestelt? Vraag een proefdruk aan. Zo kun je alvast de kwaliteit en de kleuren van de kaart beoordelen. Heb je vragen of hulp nodig? De klantenservice van CardDreams.nl is altijd bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 – 17:00. Wij helpen je graag met jouw zoektocht.