1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Kerstkaarten maken en bestellen

Op zoek naar een kerstkaart om je familie en vrienden mee te verrassen deze kerstdagen? Bij CardDreams vind je een groot assortiment kerstkaarten in allerlei soorten en maten. Van grappige kerstkaarten tot originele kerstkaarten en van kerstkaarten om zelf te maken tot kant-en-klaar kerstkaarten.

Kerstkaarten en nieuwjaarskaarten maken

Bekijk het diverse aanbod kerst- en nieuwjaarskaarten en vind het kerstkaartje dat bij jou past. Het zelf maken van je kerstkaarten werkt heel eenvoudig. Kies een ontwerp, voeg een eigen foto en/of eigen tekst toe en bestel vervolgens jouw eigen gemaakte kerstkaarten. Liever de kerstkaarten met de hand schrijven? Geen probleem. De kerst- en nieuwjaarkaarten van CardDreams kun je ook zonder tekst bestellen. Pen erbij en schrijven maar!

Kerstkaarten online bestellen bij CardDreams

Bestel je kerstkaarten op werkdagen voor 12:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Wil je eerst zien hoe je kerstkaarten eruit zien? Bestel dan eerst een proefdruk. Als je hulp nodig hebt bij het bestellen van de kerstkaarten, horen wij het graag. Onze klantenservice helpt je graag verder en is bereikbaar via info@carddreams.nl of via telefoonnummer 075 - 647 66 48 (ma – vr van 08:30 – 17:00 uur).