CardDreams.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
  1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Bestelopties

Online trouwkaarten en geboortekaartjes bestellen is zeer eenvoudig.

Volg onderstaande simpele stappen:

1) Kiezen

Kies een kaart uit onze uitgebreide en gevarieerde collectie. Je kunt per categorie sorteren op type, thema, stijl en kleur.

2a) Kaarten met tekst bestellen

Geef je eigen tekst op in een lettertype en tekstkleur welke jij het mooiste vindt. Na het bestellen van de kaarten gaan onze professionele DTP’ers voor jou aan de slag om de tekst op de kaart te plaatsen.*

2b) Kaarten zonder tekst bestellen

Kaarten zonder tekst kun je direct toevoegen aan je winkelmandje en bestellen.

3) Bestellen

Controleer de kaart, vul je gegevens in en bestel de kaarten.

4) Betalen

Betalen kan via iDEAL of met een creditcard (MasterCard of Visa). 5) Ontvangen


Na het bestellen van jouw kaarten, gaan onze professionele DTP’ers direct aan de slag. Ze controleren jouw tekst en bekijken hoe het door jouw aangeleverde materiaal het beste uitkomt op de kaart. Zodra de bewerkte kaart klaar is, ontvang je binnen 1 tot 3 werkdagen een leesproef (PDF) per e-mail. Tevreden met het resultaat? Geef op werkdagen vóór 14:00 uur akkoord op de laatste leesproef, dan worden jouw kaarten dezelfde dag verzonden. Is dit na 14:00 uur, dan worden de kaartjes de volgende werkdag verstuurd.

*Bestel je geboortekaartjes vóór de geboorte van je kind? Vul een voorlopige tekst in. Je ontvangt van te voren een leesproef. Na jouw akkoord op de leesproef zorgen wij ervoor dat de kaartjes klaar liggen voor definitieve bedrukking. Na de geboorte van je kindje kun je de laatste gegevens, zoals naam, gewicht en geboortedatum, aan ons doorgeven.

Bestelopties

Je kunt eenvoudig zelf trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en kerstkaarten online bestellen.

Volg onderstaande simpele stappen:

1) Kiezen

Kies een kaart uit onze uitgebreide en gevarieerde online collectie. Bekijk hier de trouwkaarten, geboortekaartjesuitnodigingen of kerstkaarten. Per categorie kun je sorteren op type, thema, stijl en kleur. De kaart die je selecteert vormt de basis van jouw eigen kaart.

Kun je wel wat meer inspiratie gebruiken om jouw geboortekaartjes te kiezen? Blader dan eens door onze digitale geboortebrochure!

2) Bewerken


Creëer unieke trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en kerstkaarten en plaats eigen tekst en/of foto’s op de door jou gekozen kaart. Let op: de online Flash tool werkt alleen op jouw PC of laptop, helaas niet op jouw smartphone of tablet.

3) Bestellen

Kies een papiersoort voor jouw kaart: mat papier, structuur papier, glans papier of parelmoer papier en bestel het door jou gewenste aantal kaarten.

4) Betalen

Betalen kan direct via iDEAL of met een creditcard (MasterCard of Visa).5) Ontvangen


Heb je vóór 14:00 uur jouw kaarten besteld, dan worden ze dezelfde werkdag verzonden.