CardDreams.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
  1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Betaling & bezorging

Veilig betalen

Ben je helemaal tevreden met de kaart die je hebt gekozen en/ of hebt opgemaakt? Kies dan voor een betaalwijze. Betalen kan direct via iDEAL of met een creditcard (MasterCard of Visa). De factuur ontvang je per post. 

Betalen via iDEAL

Wanneer je iDEAL selecteert, kom je in het internetbankierprogramma terecht van je eigen bank. Alle relevante gegevens met betrekking tot de aankoop zijn reeds ingevoerd. Op de voor jou bekende manier keur je de betaling goed. Op dat moment ontvangen wij de betaling en kunnen we jouw bestelling uitleveren. De volgende banken zijn aangesloten bij iDEAL: ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Regiobank, Triodos en Van Lanschot Bankiers. Klik op de naam van jouw bank om te zien hoe de iDEAL betaalomgeving werkt. De pagina zal in een nieuw venster openen.

Betalen met creditcard: MasterCard of Visa

Wil je met een creditcard betalen, dan kom je in een apart versleutelde en beveiligde online omgeving, waar je na het invoeren van jouw details de betaling kunt voldoen. Voor meer informatie over betalen met MasterCard, klik hier. Voor meer informatie over betalen met Visa, klik hier.

Betaling niet gelukt?

Als de betaling van jouw bestelling niet lukt, kun je het bedrag altijd overboeken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 075 - 647 66 48 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur). Zodra jouw betaling is binnengekomen, voeren wij jouw bestelling direct uit.

Snelle en betrouwbare levering

We zorgen ervoor dat jij jouw kaarten snel in huis hebt. Bestel je op werkdagen vóór 14:00 ’s uur middags (bewerk 't zelf kaarten) of geef je voor deze tijd akkoord op de laatste leesproef (kant-en-klaar kaarten), dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Verzending van jouw pakket kost € 4,95 (inclusief BTW).