1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Luxe trouwkaarten

Je huwelijksgasten uitnodigingen met een luxe trouwkaart? Dan zit je bij CardDreams.nl goed. Bij ons vind je een ruim aanbod luxe trouwkaarten met unieke en originele designs. De kaarten zijn voorzien van stijlvolle applicaties, zoals lintjes, diamantjes en luxe goud- en zilverfolie, en zijn gedrukt op kwaliteitspapier. Kies je ontwerp, geef je tekst aan ons door en wij verzorgen de rest. Zo kun je je gasten in stijl uitnodigen.

Wist je dat wij ons logo niet op je kaartje drukken? Daarnaast staat ons klantenserviceteam altijd voor je klaar als je vragen hebt over je trouwkaart of je bestelling. Tip: maak de uitnodiging voor je bruiloft nog luxer door de envelop te sluiten met een sluitzegel!

Luxe trouwkaarten bestellen via CardDreams.nl

Benieuwd hoe luxe je favoriete trouwkaart is? Vraag dan eerst een proefdruk aan van je kaart. Je krijgt dan één exemplaar van je trouwkaart thuisgestuurd, zodat je deze op je gemak kunt bekijken. Als je vragen hebt, kun je ons altijd bellen of e-mailen. Het klantenserviceteam is op werkdagen bereikbaar van 08:30 – 17:00 uur en helpt je graag verder.