1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Trouwkaarten met strand design

Niets is zo romantisch als het strand. Bij CardDreams.nl vind je dan ook vele trouwkaarten met de look en feel van het strand. Of je nu op zoek bent naar een hippe strandkaart of graag een trouwkaart met foto wilt, het aanbod trouwkaarten is bij CardDreams.nl reuze. Kies een ontwerp en maak je trouwkaart helemaal uniek door de kaart zelf te bewerken. Of verstuur één van onze stijlvolle kant-en-klaar trouwkaarten om de gasten voor je bruiloft uit te nodigen. Bij deze kaarten hoef je enkel je tekst aan ons door te geven en wij doen de rest.

Bij je kaartje met eigen ontwerp bepaal je alles zelf. Zo ook het papiersoort waarop het kaartje gedrukt wordt. Je kunt kiezen tussen mat, glanzend en parelmoer papier. Ook de kleur van de envelop waarin je je huwelijkskaart verstuurt, kies je helemaal zelf.

Trouwkaarten met strandontwerp bestellen via CardDreams.nl

Om te zien hoe je strand trouwkaartje er nu in het echt uitziet, bestel je gemakkelijk eerst een proefdruk van je kaartje. Zo kun je goed de kleuren en kwaliteit van je trouwkaart bekijken. Heb je vragen? Bel of e-mail dan gerust naar ons klantenserviceteam, we helpen je graag verder.