1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Geboortekaartjes van CardDreams.nl

Bij de geboorte van jullie kleintje hoort natuurlijk een perfect geboortekaartje. Of je nu op zoek bent naar een geboortekaartje voor een meisje, een geboortekaartje voor een jongen of een kaartje voor een tweeling: bij CardDreams.nl vind je altijd een geschikt kaartje. Ook als je nog niet precies weet wat het wordt, is er altijd wel een kaartje dat bij jullie past.

Zelf ontwerpen of het gemak van kant-en-klaar

Bij CardDreams.nl vind je kaartjes die je gemakkelijk zelf kunt bewerken. Kies je ontwerp en pas vervolgens het kaartje helemaal naar eigen wens aan. Ben je op zoek naar geboortekaartjes met luxe applicaties, zoals lintjes, strikjes en goudfolie? Kies dan voor de kant-en-klaar geboortekaartjes. Jij geeft de tekst door en wij regelen de rest. Je vindt in ons assortiment onder andere hippe geboortekaartjes, kaartjes met een stoer karakter en kaartjes met plek voor een eigen foto.

De kaartjes kun je laten drukken op mat, glanzend of parelmoer papier. De keuze is aan jou. Net als bij de kleur van de envelop, die kies je ook helemaal zelf. Maar kom je er niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Geboortekaartjes bestellen via CardDreams.nl

Heb je een bijzonder geboortekaartje gevonden en ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitziet? Vraag dan voor je bestelt eerst een proefdruk aan. Zo kun je de kwaliteit en kleuren van de kaart goed beoordelen. Bij vragen staat de klantenservice van CardDreams.nl altijd voor je klaar. Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 08:30 – 17:00.