Proefdruk

Eerst de kaart in het echt zien en voelen? Een proefdruk bestel je al voor € 1,00!

Voordat je een bestelling plaatst, kun je een fysieke proefdruk bestellen in de door jou gewenste papiersoort en envelopkleur. Je weet dan zeker dat je kaart precies is zoals jij wilt.

Bestellen van een proefdruk gaat als volgt:

1) Kiezen

Kies een kaart uit de gevarieerde collectie. Bekijk hier de trouwkaarten, geboortekaartjes, communiekaarten of uitnodigingen. Per categorie kun je sorteren op type, thema, stijl en kleur. De kaart die je selecteert vormt de basis van jouw eigen kaart.

2) Bewerken (Optioneel!)

Plaats een eigen tekst, foto en/of afbeelding op de geselecteerde kaart. Let op: de online Flash tool werkt alleen op PC en laptop, helaas niet op smartphone of tablet. Je kunt echter ook een proefdruk bestellen zonder deze eerst te bewerken.

3) Bestellen

Kies een papiersoort voor jouw kaart: mat papier, structuur papier, glans papier of parelmoer papier, selecteer een envelop kleur en bestel vervolgens een proefdruk.

4) Betalen

Betalen kan direct via iDEAL of creditcard (MasterCard of Visa).

5) Proefdruk ontvangen

Heb je jouw proefdruk vóó 14:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden. De verzending van een proefdruk is inbegrepen in de prijs.

Ben je tevreden met de proefdruk? Ga dan direct over tot bestelling van je kaarten via deze website. Indien je eerst nog iets wilt wijzigen aan de tekst of het beeld, dan kan je dat doen via het opgeslagen ontwerp in jouw account.