CardDreams.nl maakt gebruik van zogenaamde cookies bij het aanbieden van haar diensten. Bekijk ons cookiebeleid
Akkoord en doorgaan
  1. Log in
  2. Favorieten (0)
  3. contact

Proefdruk

Eerst de kaart in het echt zien en voelen? Een proefdruk bestel je al voor € 1,49 inclusief verzendkosten en envelop

Voordat je een bestelling plaatst, kun je een fysieke proefdruk bestellen van jouw kaart. Je weet dan zeker dat je kaart precies is zoals jij wilt. Een proefdruk kost slechts € 1,49 inclusief envelop en verzending.

Bestellen van een proefdruk gaat als volgt:

1) Kiezen

Kies een kaart uit de gevarieerde online collectie. Je kunt alle kaarten sorteren op type, thema en stijl. Het is niet mogelijk om een persoonlijke tekst toe te voegen aan de proefdruk.

2) Bestellen

Bestel de proefdruk.

3) Betalen

Betalen kan direct via iDEAL of creditcard (MasterCard of Visa). 

4) Proefdruk ontvangen

Heb je jouw proefdruk vóór 14:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden. De verzending van een proefdruk is inbegrepen in de prijs. Ben je tevreden met de proefdruk? Ga dan direct over tot bestelling van je kaarten via deze website.

Proefdruk

Eerst de kaart in het echt zien en voelen? Een proefdruk bestel je al voor € 1,49 inclusief verzendkosten en envelop

Voordat je een bestelling plaatst, kun je een fysieke proefdruk bestellen in de door jou gewenste papiersoort en envelopkleur. Je weet dan zeker dat je kaart precies is zoals jij wilt. Een (gepersonaliseerde) proefdruk kost slechts € 1,49* inclusief envelop en verzending. Bestellen van een proefdruk gaat als volgt:

1) Kiezen

Kies een kaart uit de gevarieerde online collectie. Je kunt alle kaarten sorteren op type, thema en stijl. De kaart die je selecteert vormt de basis van jouw eigen kaart.

Gebruik ook de filters aan de linkerkant om direct een of meerdere stijlen van jouw keuze te selecteren uit ons ruime aanbod.

2) Bewerken (Optioneel!)

Plaats een eigen tekst, foto en/of afbeelding op de geselecteerde kaart. Let op: de online Flash tool werkt alleen op PC en laptop, helaas niet op smartphone of tablet. Je kunt echter ook een proefdruk bestellen zonder deze eerst te bewerken.

3) Bestellen

Kies een papiersoort voor jouw kaart: mat papier, structuur papier, glans papier of parelmoer papier, selecteer een envelop kleur en bestel vervolgens een proefdruk.

4) Betalen

Betalen kan direct via iDEAL of creditcard (MasterCard of Visa). 

5) Proefdruk ontvangen

Heb je jouw proefdruk vóór 14:00 uur besteld, dan wordt deze dezelfde werkdag verzonden. De verzending van een proefdruk is inbegrepen in de prijs.

Ben je tevreden met de proefdruk? Ga dan direct over tot bestelling van je kaarten via deze website. Indien je eerst nog iets wilt wijzigen aan de tekst of het beeld, dan kan je dat doen via het opgeslagen ontwerp in jouw account.

* Deze prijs is op basis van mat papier. Voor een proefdruk op basis van structuur papier, glans papier of parelmoer papier komen er extra kosten bij. Bekijk hiervoor onze prijzen.